Or maybe God loves complex irony?

Audioslave – Somedays

*sobs*

PRISON BREAK IS AFGELOPEN ))): Ik heb gisteren bij Tim de laatste afleveringen van het laatste seizoen gezien. Die overigens wel spectaculair en erg PB-achtig waren. Dat is ook alles wat ik kan zeggen, zonder te spoilen ^^’ En dat was het dan. Hoewel volgens Tim er nog een DVD wordt uitbracht, waarop alle mysteries en laatste losse eindjes op opgelost moeten worden. Nouja, dat laatste vind ik dan.

Mocht je nou denken: “wat doet ze nou übersentimenteel =_=”, Prison Break is eigenlijk de enige serie tot nu toe waarvan ik de moeite heb genomen om het helemaal te volgen. Oke, soms lichtelijk gedwongen, maar toch. Daar kan Grey’s Anatomy nog niet aan tippen. Conclusie: op naar de PB-marathon! (:

Ow, en nog een trieste mededeling. Een misschien nog wel triestere. Pukkie, de vrolijke spring-in-‘t-veld-kat van onze buren, is doodgereden. Hij was een avond niet thuisgekomen en z’n baasjes waren al behoorlijk ongerust en toen vonden ze ‘m gisteravond, langs de Sewei. Klap tegen z’n kopje gehad. Ik vind het echt heel erg zielig; het was zo’n geweldig leuk, jong, eigenwijs beest. Ontzettend groot en mooi getekend. En de ‘jeugdliefde’ van Pip.

Hét grote nadeel van in de nabijheid van snel- en rondwegen wonen dus.

Peace.

Advertenties

Een Reactie op “Or maybe God loves complex irony?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s