If you’re looking for a cut throat, you’ll find yourself alone.

Voicst – Second Blow

Vandaag was een leuke dag (:

Omdat m’n oom en tante hun 100-jarige verjaardagsjubileum hadden, verzamelden vrienden en familie zich vanochtend in Hemelum, om daarna naar de haven van Hemelum te lopen. Daar gingen we in de grote boot van de vriend van mijn nicht een rondvaart over de Fluezen maken. Het was een praamachtige boot, 3 à 4 meter breed en 9 a 10 meter lang. Het was echt ontzettend leuk! Er waren banken in gemaakt en op de grote tafel in het midden werden hapjes neergezet en cocktails gemaakt en iedereen kon praten of met z’n benen in het water wiebelen en zwaaien naar mensen in zeilboten.

We legden op een gegeven moment aan bij Heeg, voor een sanitaire stop, waar we ook even ijsjes konden eten en daarna gingen we, via Woudsend, weer richting Hemelum. Er stond behoorlijk wat wind en omdat we wind tegen hadden, spatten de golven hoog op, waardoor iedereen zich moest verplaatsen naar achteren, of moest schuilen onder een regenjas ^^’ Op een geven moment voeren we naast een enorm skûtsje, waarvan de mensen tegen ons riepen dat we hen mee moesten slepen. Voor de grap, dachten wij, want wij gingen aardig snel, met onze V6 motor. Maar het bleek serieus te zijn, ze hadden een motorstoring en omdat ze windtegen hadden richting hun haven, dobberden ze waarschijnlijk al een tijdje rond, op zoek naar een boot die sterk genoeg zou zijn om hen te slepen. Dus, voor we het goed en wel in de gaten hadden, werd er een touw aan boord gegooid, vastgebonden en sleepten we een skûtsje richting Galamadammen! Er werden blikjes bier naar ons overgegooid als dank en toen voeren wij verder naar onze haven.

Daarna gingen we gezellig bbq-en. Heerlijk gegeten, hoewel ik al behoorlijk vol zat, maar toch. We hadden ook prachtig weer. Nadat Franka nog even in haar complete outfit gebadderd had in de jacuzzi, samen met wat andere neefjes/nichtjes/kenniskinderen, gingen we weer naar huis (: Het was een geslaagde dag, mede doordat ik m’n nicht echt al járen niet meer had gezien/gesproken en het dus extra leuk was om haar weer te zien ^^

Dus, dat was mijn dag en afgezien van het feit dat ik een beetje, klein beetje ben verbrand en mensen me aanzien voor een 16-jarige of zich afvragen wie ouder is: m’n zusje of ik (halló, 6 jaar verschil?!), was alles yay (:

Peace!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s