The moon would freeze, the plants would die.

Deze dag begon met een leuk fietstochtje. M’n moeder en ik gingen namelijk samen naar Heidebou (alweer? Ja, alweer) fietsen. We hadden voor een groot deel wind mee en de zon scheen, dus het was prima fietsweer. Omdat onze vouwwagentent was gerepareerd en weer op de vouwwagen moest worden gezet, zou m’n vader later op de dag met de auto langskomen en zouden we per auto terugreizen.

Tot onze verrassing was er in Oudemirdum een bazaar, voor de kerk, met heeuule leuke spulletjes. Ik kocht (lees: kreeg) twee hele mooie kaarsen, gemaakt in een kartonnen karnemelkpak en gemaakt van allemaal restjes kaars. En voor maar €2 per stuk! Ö Ook nog een houten kerstboompje met een waxinelichtje erachter (zie foto’s). Er was ook een mevrouw die van repen plastic tassen haakte (met een voering van een boerenzakdoek en met mobieltjes- en ritsvakje!), maar jammer genoeg waren ze allemaal al verkocht. Ik kreeg wel haar telefoonnummer, want ze wilde er ook wel eentje voor mij maken. Ik ga dus even over de maten nadenken en een oude zakdoek van Pake uitzoeken (: Ten slotte kochten we nog een soort holle piramide, gemaakt van stukjes gezaagde berkenstam, die op een kerstboom lijkt, als cadeau voor Esther. Het is echt een heel leuk ding, en als je er een lichtsnoer in doet, schijnt het mooi tussen de stammetjes door. Heel creatief en leuk dus.

Toen we uiteindelijk ons hoofddoel van de dag vervulden, namelijk: de vouwwagen, begon het natuurlijk opeens te regenen. Best knap, want het was voor de rest de hele dag droog. Toen er tijdens het stangen uitschuiven ook nog opeens een stang door het tentdoekdak heen besloot te steken en deze een scheur van veertig centimeter maakte, daalde de stemming vrij snel. Gelukkig doen koffie, koek, een regenboog en zon weer een hoop goed.

Peace.

PS. We hebben gewoon een kruiwagen met VIJFTIG KILO (ik heb het gewogen) stoofperen in onze achtertuin staan O.o

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s