When you feel so tired, but you can’t sleep.

Jeej, weekend! Photodump.


Onze katten zijn helemaal blij dat het zulk mooi weer is dat we weer buiten gaan zitten. Ze zijn niet van het terras weg te slaan – bij wijze van spreken dan. Timo lag gisteren de hele middag lekker te pitten op een tuinkussen, veilig bij de baasjes. Die jagen Het Verschrikkelijke Witte Monster aka Sjoerd wel weg.


De krentenboom begon te bloeien dit weekend!


Vandaag besloten m’n moeder en ik spontaan om naar het Sint Nyksterbos te fietsen en daar even te gaan wandelen. Vroeger kwamen we daar heel vaak, ik denk bijna elke zondag. Maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer – ik kon me de laatste keer niet eens meer herinneren! Het was nog redelijk vroeg en daardoor ook heerlijk rustig. We kwamen alleen maar een paar mensen met honden en wat ruiters tegen. (Ik wil ook een buitenrit maken!)


Sinds de uilenexcursie speurt m’n moeder overal naar uilen.


We liepen rond de vijver en zagen twee ganzen met een stuk of zes jonkies! Super schattig!


Op de terugweg gingen we nog even langs Camping Blaauw, om te kijken of ze nog steeds de grote familieschommels in de speeltuin hebben staan. Dat was niet het geval, maar er waren wel deze lieve geitjes en een stel vrolijk tokkende kippen. Ook waren er al kinderen aan het zwemmen, in het meertje bij de speeltuin (!)


We gingen ook nog even kijken bij Esther, die druk bezig was in de tuin. Sinds kort staat er ook een picknickbank. Het  begint er al heel gezellig uit te zien, met allemaal groenten die boven de grond uit pieken.


Uiteindelijk gingen we koffie- en sapdrinken, met daar een citroenvlindermuffin en het gezelschap van onder andere Pip bij. Geslaagd ochtend! Ondertussen is buurvrouw Gees hier en blijft ze ook nog gezellig eten (:

Peace.

Advertenties

2 Reacties op “When you feel so tired, but you can’t sleep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s