The longer that you fought yourself up, the longer the spitfall.

De afgelopen week was een week vol nieuwe en leuke dingen!

  • Tim en ik gingen woensdag eten bij vegetarisch restaurant BlaBla. Het eten was heerlijk en het restaurant was sfeervol en prettig kleinschalig. Geitenkaas met vruchtenbladerdeegflapjes en mysterieuze tomaatnogietserbij saus ftw. Yum!
  • Donderdag markeerde het driejarige jubileum van Tim en mij <3
  • We maakten samen mojito’s! [insert mojito-tumtum-muziekje here]. Het was behoorlijk succesvol, maar we hebben besloten dat rietsuiker toch de beste suikersoort is om te gebruiken en dat ijsblokjes noodzakelijk zijn.
  • Vrijdag kocht ik een nieuwe telefoon! Bij mijn oude telefoon deden spontaan het scherm en de bovenste toetsen het niet meer. Repareren was geen optie, dus dan maar een nieuwe: een Samsung Galaxy S I9000! Ik ben er heel blij mee (:
  • Omdat er vrijdag zo weinig mensen kwamen opdagen bij paardrijden, werden twee lessen samengevoegd. We gingen in de kleine bak rijden. Dat betekende: sproeiers! Het kostte wat overtuiging, maar uiteindelijk snapte Variante ook dat onder de sproeiers doorstappen lekker verkoelend was. Daarna gingen we nog ‘zwemmen’ met de paarden. Voor kleine pony’s werd het echt bijna zwemmen, want op sommige plaatsen was het water wel tachtig centimeter diep. Dat was wel iets meer dan de normale dertig centimeter.. Phyllis kon het natuurlijk niet laten om te gaan rollen, wat resulteerde in een nat pak voor het meisje dat er gauw naast lag.
  • Schattige babykatjes!

Peace.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s