It’s a rock and roll disaster like you see in the papers that you read on escalators.

The Feeling – I Want You Now

Dit weekend was er een tuinfair in de Tuin bij de Wildernis! Dat is een grote tuin (oh, really?) bij de Bremer Wildernis (een gedeelte bos bij Sondel) waar ze planten en bloemen kweken. Geen tuincentrumidee, maar een graaf-je-eigen-planten-uit-idee. Sort of. Anyway, een tuinfair dus. Het klinkt nogal Libelle-zomerweken-achtig, waar alleen dames van boven de vijftig met een bovengemiddeld inkomen/pensioen enthousiast van worden. Dat klopte eigenlijk ook wel. Veel vrouwen met design zonnebrillen, met een Hummer-eigenaar als man op sleeptouw. En ik, mijn moeder en mijn tante waren er ook.

En het was ontzettend leuk! De tuin is sowieso een leuke locatie en het geheel was heel sfeervol aangekleed met lintjes in bomen en overal stonden schattige standjes met handgemaakte spulletjes te koop. Je kon er natuurlijk nog steeds planten en bloemen kopen, of je eigen boeket plukken in de bloementuin. Er was appeltaart, quiche en overal hingen vlaggetjes. Het was een vrolijk en kleurrijk geheel! Ik me prima vermaakt, veel inspiratie opgedaan (nijlpaardbrillenkokers!) en een enkele keer wat gekocht (zoals een heel schattig vilten tasje). Ook heb ik voor het eerst gepind bij een draadloos pinapparaat dat een man in de lucht moest houden, omdat er anders geen verbinding was. Een hele nieuwe ervaring.

FOTO’S! (14) Gemaakt met de Toy Camera app van m’n telefoon.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Peace!

PS. Ik kwam ook nog mijn kleuterjuf van heeeeuuul lang geleden tegen! M’n moeder herkende haar als eerste en wist ook haar naam nog (juf Marie). Ik was vergeten hoe ze heette, maar herkende haar wel. We hebben even leuk gepraat en ik was zo verbaasd dat ze nog wist wie ik was!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s