We’ll shine through the lake.

Radiohead – Electioneering

Pompoenen!

Ondertussen is het alweer een tijdje dat ik heb geblogd. Daar had ik allerlei legitieme redenen voor, zoals het geven van een Halloweenfeestje, het maken van een dossier, het opruimen van Halloweenfeestjetroep en slapen. Vooral dat laatste eigenlijk. Dufheid overheerst – maar dat ter zijde.

Na een maand lang voorbereidingen te hebben getroffen, was het afgelopen zondag dan eindelijk Halloween. En dus tijd voor een gekostumeerd feestje bij Tim en mij. Sinds het idee voor een verkleedfeestje aan mijn brein was ontsproten, had ik twijfels over het verkleedgehalte van het feest. Viel dat zondag even mee! Onze verdieping zat vanaf vijf uur vol met – al dan niet eng – verklede mensen. Ik kan niet anders zeggen dan: hoera! Fantastisch! Dank je wel! Dat mag misschien wat sentimenteel overkomen, maar wanneer je behoorlijk wat energie, tijd en geld steekt in iets, is het fijn om te zien dat iedereen enthousiast meedoet.

Bloody Mary en Zombie Margje

Een bezoekje aan de snackbar om de hoek stilde iedereens honger en maakte duidelijk dat de juiste reactie op een horde verklede mensen ‘vooral niet reageren en/of aanstaren’ is. Geleidelijk druppelden er nog wat mensen binnen en dat maakte het feest alleen maar gezelliger. Hoeden, pruiken, maskers en capes werden uitgewisseld, wat resulteerde in een groot aantal hilarische foto’s. Toen het eind van het feest in zicht was, trotseerden sommige dappere vrijwilligers zelfs nog de donkere, woeste nacht, om voor feestverlenging te zorgen. Dat was een lange, vreemde, metaforische zin om te zeggen dat de drank opraakte en mensen nieuwe van huis gingen halen.

Uiteindelijk kwam er toch een einde aan de fuif (fuif :3) en vertrokken de laatste mensen en ontrolden anderen hun slaapzak. Voor mij persoonlijk was de volgende dag nogal een uitdaging, omdat ik nog flink moest werken aan mijn dossier voor Schrijfadvisering & Tekstredactie. Deadline: 1 november, 17:00. Na een middag katerig naar een computerscherm te hebben gestaard, kon ik het dossier stipt om 17:02 inleveren. En toen ik thuiskwam had Tim het hele huis al opgeruimd <3

Ik vond het een hele geslaagde dag/avond/nacht en hoop dat Tim en ik zijn begonnen met een jaarlijkse traditie! Ik sluit deze post af met een link naar de foto’s die Marieke heeft gemaakt. Ongecensureerd en hilarisch! ^^

Peace!

PS. Wie tekende Perry het Vogelbekdier op ons silverboard? En wie tekende een vleermuis en schreef en ‘vlirmuis :3’ onder? En waarom schreef Janette ‘piraat BIOO’ op?

 

Advertenties

7 Reacties op “We’ll shine through the lake.

 1. Ik heb wel een paar (hooguit 5) foto’s verwijderd trouwens.. Die waren echt TE raar. Dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen om op internet te plaatsen :P

  Heb jij nog veel foto’s gemaakt? Wil je die naar mij mailen? Merci!

  (En ik schreef ‘GROEN!’ en ‘Arme henkie ):’ op jullie silverboard. Dat je het even weet.)

  • Dat wist ik ^^ Jouw handschrift herkende ik. Net zoals Tim het handschrift van Jan-Willem herkende; hij had op de randen van het board ‘links’, ‘rechts’, ‘onder’, ‘boven’ en ‘hoek’ gezet (“:

 2. Ik, ik, en géén idee (A)

  Alleen perry’s pootjes klopten totaal niet omdat ik dronken was en niet meer wist hoe perry’s pootjes er uit zagen.

  Het was echt super, volgend jaar ben ik weer van de partij :3

  • Haha, oke dan! Ik vermoedde het al, maar wist het dus niet zeker :P

   En.. ik weet volgens mij ook niet hoe Perry’s pootjes eruit zien.. :/ Weird. *gaat Perry’s theme song bekijken* Hij heeft groene armpjes (dezelfde kleur als z’n lichaam) en groene beentjes met oranje flappers eraan. Een beetje zoals een eend. Aha.

   Weer wat geleerd!

   (Ik vind jouw Perry wel heel schattig hoor!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s