Mr. band leader, this arrangement has to change.

Caro Emerald – Just One Dance

In  Blokhuispoort, daar was ik vanmiddag met Marieke en Anne. En heel veel andere mensen. We gingen ons vergapen aan de creatieve uitspattingen van tientallen mensen die hun -meestal zelfgemaakte – waar verkochten. De locatie was heel bijzonder, want Blokhuispoort is een voormalige gevangenis. Elke verkoopster – want het waren inderdaad voornamelijk vrouwen – hadden hun eigen cel, die ze leuk hadden aangekleed met al hun spulletjes. Het zag er echt heel gezellig, kleurrijk en leuk uit. En meestal rook het ook nog lekker. De markt/fair besloeg twee verdiepingen. Gedrieën werkten we systematisch alle cellen af.

Het is behoorlijk onmogelijk om te beschrijven wat er allemaal te koop was, maar enkele dingen vielen wel op: zolang iets klein, rond en van een lief gezichtje is voorzien, is het per definitie schattig. Maakt niet uit wat. Cupcakes, uiltjes, hartjes en lintjes zijn hippig. Vooral als sleutel- of tashanger. Veel roze is blijkbaar goed. Door alle schattige baby- en kinderkleding wil je opeens heel graag een kind. Of willen anderen dat je graag een kind wilt. En gerecyclede spulletjes vallen in de smaak.

Hieronder enkele foto’s om een impressie te geven van alles wat er te koop was.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Als je daar niet blij van wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Natuurlijk kocht ik ook spulletjes. Die zijn hieronder te zien, minus een klein vilten katje, dat ik al aan m’n tante heb gegeven.

Close-ups komen morgen, nu ben ik moe!

Peace!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s