31 Day Challenge

Kijk, ik houd van nagellak. Ik vind het leuk om verschillende kleuren en glitters over elkaar heen te lakken en om priegelige lijntjes en figuurtjes te schilderen op een vierkante centimeter. Het maakt me blij (als het slaagt) en rustig. Daarom spreekt het idee van onderstaande ’31 Day Challenge’ me aan. Het idee: 31 nageldesigns uitvoeren in 31 dagen. Ik heb al eerder een dergelijke uitdaging gedaan en dit leek me ook erg leuk. Het voordeel is namelijk dat er al 31 verschillende ‘categorieën’ worden aangedragen:

(originele bron onbekend, deze is van Chalkboard Nails)

Ik heb alleen geen zin om 31 dagen lang elke avond gestrest mijn nagels te lakken, om er vervolgens maar een halve dag van te genieten. Daarom heb ik besloten om wel alle designs te maken, maar niet elke dag één. Zo wordt het geheel een stuk relaxter (: Ik ben van plan om al mijn resultaten hier te posten!

(Dit is tevens een goede manier om door alle nog ongebruikte exemplaren in mijn nagellakstash heen te komen :p)

Advertenties

10 Reacties op “31 Day Challenge

 1. Oh dat is cool! En goed idee ja, om het niet allemaal achter elkaar te doen, das zonde!

  Ow en ik vind trouwens dat je voorgaand aan dit project eerst ‘moet’ laten zien hoe jouw nagellakstash eruitziet. Want dat is leuk en dan kunnen we zien wat het ‘working field’ is ;) En ik vind het gewoon leuk om andere mensen hun spulletjes te bekijken :P

  • Haha, oke, dat is goed :p Ik vind het wel een beetje eng, want ik heb best wel veel nagellak! (M’n ouders, Franka en Tim zijn er al aan gewend, maar soms is het een beetje beschamend)

   Ik vind het trouwens ook leuk om de verzamelingen van andere mensen te bekijken en ook hoe ze het opbergen enzo ^^

   • Nee joh, dat is helemaal niet beschamend! Sommige mensen hebben 3 kasten vol kleren, jij hebt nagellakstuff. En ik vind het persoonlijk altijd heel leuk om te zien wat voor nagellak en aanverwante spulletjes andere mensen hebben, wat hun favorieten zijn en wat ze graag nog zouden hebben. En ook wat niet goed is bevallen. Dan heb ik zelf ook weer wat inspiratie en weet ik welke ik beter níet kan kopen.

    Dus ik zou zeggen: An die Arbeit Margje! Show us your stash! :D

    Heb je trouwens nog tips voor leuke nagellaksites/blogs of zo?

    • Dat is absoluut waar, maar als ik soms mensen hoor mag je alleen schoonheidsspecialiste zijn om veel nagellak/make-up te hebben.. ^^”

     Ik ga binnenkort ook nog wel een post over nagellakblogs doen, dat is een leuk idee!

     • Ik heb soms zulke leuke ideeën xD

      Maar ik vind het onzin hoor.. Het is gewoon je hobby! Iedereen heeft wel iets waar hij/zij meer van heeft of geld aan uitgeeft dan een gemiddeld persoon.

 2. Ik ben ook erg benieuwd naar jouw nagellakjes, maar nog meer naar de kunstwerkjes op je nagels. Kun je net zo goed links als rechts lakken?
  Als je hebt over beschamende hoeveelheden van iets, ik heb echt ontzettend veel breigaren, mooie kleuren, zacht garen, apart garen, dun, dik, voor truien of kantwerk, ik heb het )

  • Mijn rechterhand lakken is nog altijd moeilijker dan links, maar ik word er steeds beter in! Soms is mijn linkerhand een beetje ‘vastgeroest’ en dan moet ik een paar keer oefenen..

   Ik denk dat Marieke gelijk heeft en dat iedereen wel een soort verzameling heeft, of dat nou nagellak, kleding, breigaren of uilenkaarten (mijn zusje) zijn (:

 3. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat Margje! :)
  De vorige foto’s van je challenge waren zó leuk. Stiekem haal ik daar mijn inspiratie weg wanneer ik geen idee heb wat ik op mijn nagels moet kleuren.
  Gister heb ik toevallig bloemetjes gemaakt, maar die waren niet zo goed gelukt haha, ik moet maar blijven oefenen dus.

 4. Pingback: Beware your days are numbered. « Relinquish all connection·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s