Weekend

Nu het weer lente-achtiger wordt – hoewel, ik las dat het gaat sneeuwen en vriezen -, kunnen mijn winterschoenen de kast in. Volgende dilemma: leuke nieuwe zomerschoenen vinden. Zaterdagmiddag ging ik met mijn moeder naar Leeuwarden, om nieuwe schoenen te kopen. FYI: ik heb een hekel aan schoenen kopen, want de meeste schoenen zijn te klein (maat 43/44) of te breed (smalle voeten, lage wreef). Maar gelukkig slaag ik vaak bij Passo, een schoenenwinkel gespecialiseerd in grote maten.

Na voor mijn gevoel twintig paar te hebben gepast, besloot ik uiteindelijk voor een laag model All Stars te gaan. Enige probleem: ze waren niet meer verkrijgbaar in mijn maat en moesten dus eerst nog bij een andere vestiging vandaan komen. De verkoopster zei dat ze donderdag binnen zouden zijn, dus: hoera voor nieuwe schoenen!

Toen we thuiskwamen lag Timo lekker in het zonnetje.

En Pip lag er ook. Het gaat gelukkig weer wat beter met Pip. Een tijdje geleden schrok ze van elk geluidje en was ze de hele dag bezig met het dwangmatig wassen van haar vacht, waardoor haar buik, achterpoten en heupen helemaal kaal waren. Nu het weer wat zonniger wordt, kan ze vaker naar buiten en kan ze haar energie beter kwijt. Ook zijn we bezig met Bach druppels, om ervoor te zorgen dat ze minder zenuwachtig wordt.

Ik had een kleurplaat meegenomen toen ik afgelopen vrijdagavond Franka even gezelschap ging houden bij de biologische winkel. Vrijdag is koopavond in Joure, maar er zijn meestal niet zoveel klanten om half negen ’s avonds, dus dan kom ik nog wel eens langs om kaarten te kopen of om te helpen met het binnenhalen van de terrasstoelen. Anyway, ik besloot om de kleurpotloden weer eens op te zoeken en een uurtje te gaan kleuren. Het bleek verrassend leuk te zijn!

Er hier staan ze dan in volle glorie: paaseierdopjes!

Samen nagellakken met Franka (en met Pip op schoot).

Simpele nagels – H&M No Mambo Jambo en driehoekjes gemaakt met plakband en Essence I’m A Marine Girl. Ik heb trouwens nog heel veel foto’s van de 31 Day Challenge die ik moet posten! Hopelijk lukt dat één dezer dagen.

Nieuwe sieraden! Ik had al heel lang geen nieuwe oorbellen gekocht (stiekem droeg ik al maanden nog maar één oorbel), dus ik was zelf ook een beetje verbaasd toen ik opeens in de Six stond.

Earth Hour! Een uur lang het licht uit en de kaarsjes aan.

Yay voor weekend (:

Advertenties

4 Reacties op “Weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s