Bazaar

Ik blogde er al vaker over (1, 2 en 3 keer), namelijk: de jaarlijkse bazaar in Oudemirdum. Ook dit jaar waren mijn moeder en ik weer van de partij en deze keer was Franka ook mee. En tijdens deze editie zijn we min of meer benoemd tot Trouwste Bezoekers Van De Bazaar (Die Niet Uit De Directe Omgeving Komen). Hoe cool is dat? (Heel cool.)

Hieronder een paar foto’s als sfeerimpressie van dit kleinschalige, maar zeer gezellige en inspirerende evenement! Dat klinkt trouwens erg wollig, maar is wel echt waar.

20131019_113539a20131019_102603c 20131019_104755a20131019_121348c20131019_132550c

Elk jaar kijk ik weer mijn ogen uit naar alle creatieve dingen die er gemaakt zijn: kransen, herfststukjes, kaarten; alles handgemaakt. Prachtig! Ik kocht weer een paar kaarten en ook een mooi herfststukje dat gemaakt is van schors waarop allerlei bessen, bladeren, sierappeltjes en ander grut op is uitgestald. Erg mooi. Past precies in de vensterbank.

Voordat we spelletjes gingen doen en oranjekoek gingen eten, zochten we het warmste paar handgebreide sokken uit dat er was, zodat ik die later aan Tim kon geven. Franka werd zo enthousiast dat ze zelfs een paar sokken voor haarzelf kocht!

Na het rondstruinen op de bazaar gingen we nog even wandelen in het bos bij Oudemirdum. Het was heerlijk in het bos. Er lagen genoeg bladeren op de grond om een herfstgevoel te krijgen en er zaten nog genoeg bladeren aan de bomen om het wintergevoel voorlopig op afstand te houden. Tenminste, zo ervaar ik dat. Na de wandeltocht was de auto volgeladen met gevonden stoofperen, bazaarbuit, diverse soorten takken en bladeren en beukennootjes. Hoera voor de innerlijke jager en verzamelaar (:

Eén ding is zeker: mijn zusje en Tim kunnen de komende maanden niet klagen over koude voeten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s