About

Ik ben Margje. Ik ben drieëntwintig, woon samen met mijn vriend Tim in Groningen en studeer Nederlands aan de universiteit van Groningen. Momenteel ben ik bezig met de tweejarige Educatieve Master Nederlands. Dat betekent dat ik straks jonge mensen op HAVO en VWO-niveau dingen ga leren over d’s en t’s, literatuur en meer van dat soort educatief verantwoorde zaken.

Ik ben blij en wispelturig, houd van nagels lakken, lezen, paardrijden, muziek luisteren en dingen bakken in een oven of een pan.

Ik houd ook van dieren, ben een overtuigd vegetariër, ga graag naar muziekfestivals of concerten en ben een voorstander van love, peace en butterflies.

Ik houd niet zo van wierrook, bier, milieuvervuiling, maïzenagepiep, wagenziekte en sigaretten.

Deze blog gaat voornamelijk over de dingen die ik meemaak. Cupcakes, nagellak, paarden, (semi-)literaire vertelsels en mijn studie zijn onderwerpen die ook veelvuldig voorkomen.

Vind mij hier ook:

Advertenties

2 Reacties op “About

 1. He Margje,

  Ontdek nu pas je blog via Anne’s hyves. Leuk! Ik lees altijd blogs, vind ik altijd erg leuk. Ook leuk om te zien wat je leest, maar ook over je studie (leuke richting!) En ik heb al een aantal dingen gelezen die ik nog niet wist van je. Heel leuk om je zo op een andere manier te zien. Hoe gaat het verder met je?
  Zit je toevallig op Goodreads (Anne wel, vandaar.) Ik wil wel weer eens wat van je horen, heb je hyves of iets dergelijks?

  Groetjes,

  Tineke de Vries

  • Hoi Tineke!

   Ik was heel verrast je comment te lezen, maar wat leuk! Met mij gaat het goed, en met jou? Ik heb geen Hyves of Facebook, wel Twitter: https://twitter.com/#!/BivakmutS Ik weet niet of jij Twitter hebt, maar als je me wilt followen, moet je even een request versturen ^^ En natuurlijk kun je m’n blog blijven lezen, want ik ben (eindelijk) weer van plan regelmatig te updaten.

   Groetjes,

   Margje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s