Eéndagsvakantie!

Gisteren maakte ik samen met m’n moeder een mini-roadtrip naar Duitsland! M’n moeder had namelijk via Marktplaats een fiets gekocht van mensen die net over de grens woonden. Dus, wij installeerden ons zaterdagochtend in de auto en reden in de regen richting Arnhem, om daarna over de grens te duiken. We belandden in een pittoresk en o-zo-Duits-aandoend dorpje. Na flink wat hellingproefacties (het dorpje lag op een stuwwal, dus het was er nogal heuvelachtig) kwamen we bij de prachtige laan aan waar de verkopers woonden. Het was intussen mooi weer, dus we testten de fiets uit op de heuvel en gingen daarna met de auto verder omhoog. Na een kort wandeltochtje hadden we een prachtig uitzicht over het Rijndal. Er was een schattig pannenkoekenhuisje, waar we twee gigantische pannenkoeken aten. Daarna reden we weer naar beneden, waar we een kijkje namen bij de Rijn en over een kribbe wandelden. De terugweg hadden we alleen maar zon en eenmaal thuis konden we ook nog eens buiten eten. Het was een gezellige dag, die voelde als een ‘ééndagsvakantie’! (:

Hier zijn nog wat foto’s ^^ (klik om te vergroten)

Het pannenkoekrestaurant was rond en op de bovenste verdieping (afgesloten voor klanten) hingen honderden knuffels aan de balustrade. Kinderen mochten na het eten van een pannenkoek dus een knuffel uitzoeken. Zo-veel knuffels. (Overigens: wel een heel erg leuk idee!)

M’n moeder had een extreem decadente pannenkoek. De serveerster vroeg of ze er ook nog slagroom bij wilde (;

Kerk, daarna een ‘Blick ins Rheintal’.

De Rijn en een blije moeder!

Morgen heb ik een tweede sollicitatie-/kennismakingsgesprek; ik hoop dat het deze keer beter gaat. *fingers crossed*

Peace!

 

Advertenties

2 Reacties op “Eéndagsvakantie!

    • Nee! Helaas niet. Hoewel, helaas, ik heb nog steeds een zak vol knuffels bij m’n ouders op zolder liggen. Ik was tevreden met alleen een pannenkoek met kaas en ananas en een glas bitter lemon (;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s